28/06/2019

Una conferència sobre la cromatografia a la indústria farmacèutica clou el Màster en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades

El màster és interuniversitari i s’imparteix conjuntament amb la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat de Girona

L’acte de cloenda del Màster en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades del curs 2018-19 va tenir lloc el dia 27 de juny a la Sala de Graus de la Facultat de Química.

La degana de la Facultat de Química va inaugurar l’acte i tot seguit va donar la paraula a la coordinadora del màster, la professora Rosa M. Marcé, que va presentar la conferenciant, Patrícia Puig, d’APSA R&D. Ella va impartir la conferència “La cromatografia a la indústria farmacèutica”.

La degana de la Facultat de Química i les tres coordinadores del màster interuniversitari.

En acabar la ponència, els alumnes van rebre un diploma i un obsequi de la Facultat de Química. Tot seguit, la coordinadora del màster a la Universitat Jaume I, Elena Pitarch, va fer una valoració del màster i a continuació va ser la coordinadora de la Universitat de Girona qui va tenir unes paraules d’agraïment per a tots els participants del màster, amb especial menció a les empreses i centres de recerca que acullen els estudiants per a la realització del Treball de Fi de Màster. Finalment la degana va tancar l’acte.

Aquest curs 2018-19 s’ha impartit la 12a edició del Màster en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades com a màster oficial i ha renovat l’acreditació, per la qual cosa té assegurada la continuïtat en els propers quatre cursos acadèmics.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*