16/10/2023

URVoltage participa per tercer cop a la competició MotoStudent Electric

L'equip de l'associació d'estudiants de l'ETSE de la URV ha quedat en 25ena posició d'entre 40 participants

L'equip URVoltage Racing a la MotoStudent Electric 2023.

L’equip URVoltage, associació d’estudiants de l’ETSE, ha participat per tercer cop a la MotoStudent Electric que s’ha celebrat al circuit de MotorLand (Alcanyís) de l’11 al 15 d’octubre de 2023. 

En cada edició en què s’ha presentat, l’equip d’estudiants de diferents enginyeries ha resolt el repte de construir una moto elèctrica aplicant les diferents disciplines d’estudi dels integrants (dels graus en Enginyeria Elètcrica, Electrònica i Automàtica, i en Telecomunicacions i Informàtica). Es tracta d’un projecte integrador que, a més, té l’al·licient d’una competició entre grups d’estudiants de diferents països. 

En totes tres edicions URVoltage ha arribat a fases avançades, i ha pogut presentar una moto elèctrica al circuit. Es tracta d’un projecte de dos anys, en el que totes les tasques i fites tècniques van sumant punts. En la primera edició, van finalitzar totes les proves dinàmiques, i fins i tot van arribar a la cursa final. En la segona edició es va competir en les proves d’acceleració, gimcana, i frenat.

En la darrera edició no s’ha arribat a la prova final, ja que no es van superar les verificacions estàtiques, prèvies a les verificacions dinàmiques i posteriors proves. Tanmateix, en la classificació final de MotoStudent Electric 2023, l’equip URVoltage Racing ha assolit la posició 25 de 40 participants. L’experiència d’aquesta edició comporta un aprenentatge que motivarà a fer un futur disseny i desenvolupament encara millors de la moto elèctrica.

L’associació URVoltage Racing està oberta a tot l’estudiantat de l’ETSE que tingui passió per la innovació i el món del motor. Els seus membres col·laboren activament en sessions divulgatives, les jornades de portes obertes de a Universitat i la FIRST Lego League. Les seves activitats es poden dur a terme gràcies a la implicació de diferents patrocinadors. 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*