06/09/2022

Més de 150 investigadors es troben a Tarragona en el Simposi Espanyol-Italià de Química Orgànica

Expliquen la recerca feta en aquest camp en la tretzena edició de la trobada organitzada per investigadores i investigadors de la URV i de l'ICIQ

Una de les sessions del XXIIIè Simposi espanyol-italià de Química Orgànica, que acull la URV al Seminari de Tarragona.

150 investigadors i investigadores d’Itàlia i l’Estat espanyol es troben des de diumenge i fins avui a Tarragona en la tretzena edició del Simposi Espanyol-Italià de Química Orgànica (SISOC), una trobada bilateral que organitza la divisió de Química Orgànica de la Reial Societat Espanyola de Química i de la Societat Química Italiana.

L’esdeveniment fomenta l’intercanvi d’experiències i informació entre els experts més importants dels dos països, i també promou les xarxes i col·laboracions. Ha comptat amb la conferència inaugural de Sergio Castillón, professor emèrit del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV.

L’esdeveniment consta de 12 conferències magistrals i 16 conferències convidades, a més de comunicacions orals i presentacions de pòsters. La trobada té lloc a l’Auditori del Seminari de Tarragona i formen part del comitè organitzador investigadors de la URV i de l’ICIQ i està presidit per la catedràtica del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, Maribel Matheu.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*