08/05/2018

Dos professors del Departament de Geografia reben sengles reconeixements

Salvador Anton i Manola Brunet reben, respectivament, la distinció de professor distingit de la URV i la nominació a català de l’any

M. Brunet i S. Anton, professors del Departament de Geografia de la URV.

El catedràtic en Geografia Humana Salvador Anton ha estat reconegut recentment per la URV amb la categoria de Professor Distingit pels seus serveis destacats prestats a la institució. Entre aquests, es valoren les aportacions singulars a l’àmbit de la docència, la creació d’una escola de coneixement, l’excel·lència investigadora, la participació en la captació de recursos econòmics, la participació en les tasques de gestió i la contribució destacada a la projecció pública de la URV.

Per la seva banda, la professora titular de l’àrea de Geografia Física Manola Brunet figura entre els deu finalistes en l’elecció de «Català de l’any 2017» que impulsa El Periódico de Catalunya. Brunet és directora del Centre de Canvi Climàtic de la URV i és considerada en l’àmbit internacional com a una de les veus més expertes en temes d’anàlisi del clima. Recentment ha estat nomenada presidenta de la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial, essent la primera dona en ocupar aquest càrrec. El termini per a la votació dels deu candidats acaba en la seva primera fase el 17 de maig, mentre que la segona, en què es decidirà la persona guanyadora entre els tres candidats més votats, finalitzarà el 29 del mateix mes. La votació es pot dur a terme a través de l’adreça http://www.cataladelany.cat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*