05/05/2022

El catedràtic Àlex Arenas rep el premi Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio per la seva comunicació a les xarxes

El guardó destaca el seu treball per comunicar de manera empàtica i rigorosa l'aparició de noves onades durant la pandèmia i de quines eren les mesures més adequades per combatre-les

El físic i catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial a la URV Àlex Arenas ha estat guardonat amb un dels premis Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio per la seva comunicació a les xarxes socials. El lliurament del guardó es va fer ahir en una gala celebrada a Barcelona i es podrà sentir a l’antena de l’emissora el proper diumenge a partir de les 22h, en una edició especial del programa conduït per Xantal Llavina.

Arenas ha rebut el premi pel seu treball com a comunicador a les xarxes socials i a mitjans digitals i convencionals durant la pandèmia. El jurat ha destacar la seva “gran tasca com a analista de dades, advertint de l’aparició de noves onades i de quines eren les mesures més adequades per combatre-les”. I, sobretot, d’haver-ho sabut comunicar “de manera empàtica i rigorosa”.

En aquesta IV edició s’han premiat un total de vuit categories amb l’objectiu de reconèixer empreses i professionals més destacats de l’any en àmbits com l’emprenedoria, la digitalització, l’empoderament femení, la salut, la comunicació a xarxes socials i la solidaritat.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*