El treball, realitzat pel grup de recerca Mobiofood de la URV, ha analitzat la resposta de l’extracte de pinyol de raïm en comparació els efectes que té en un organisme jove
MoBioFood
A tot el diari
Els polifenols vegetals consumits a través de la dieta o en dosis farmacològiques han demostrat la capacitat preventiva en aquestes disfuncions
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats
El grup de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments ha estat un dels 11 grups que han participat en la 16a edició de la Fira que es fa al Cosmocaixa de Barcelona
Investigadors del grup de recerca MoBioFood constaten que determinats components alimentaris poden actuar sobre la sensació de sacietat amb resultats que emulen els tractaments quirúrgics
Un treball dut a terme per investigadors del grup de recerca MoBioFood de la URV demostra per primera vegada que l’extracte de pinyol de raïm administrat de manera continuada provoca sacietat perquè actua sobre la grelina, el senyal que fa que tinguem gana en dejú i, per tant, comporta que en tinguem menys. El treball s’ha publicat a la revista científica Molecular Nutrition and Food Research