20/07/2015

El professor Josep Lluís Domingo, sisè científic europeu més citat en toxicologia

El catedràtic de toxicologia de la URV Josep Lluís Domingo és a la posició número 6 del rànquing per nombre de citacions dels científics europeus en l’especialitat de toxicologia. Aquest rànquing, elaborat periòdicament per la revista Lab Times, inclou els 30 científics europeus més citats segons l’especialitat. Domingo és l’únic investigador de l’Estat espanyol que apareix en aquesta llista en la seva disciplina

Imatge del Dr. Domingo
Josep Lluís Domingo, catedràtic de Toxicologia de la URV

La darrera actualització del rànquing de Lab Times en l’àmbit de toxicologia s’ha elaborat aquest 2015 i analitza els articles publicats entre 2005 i 2011. Segons les dades recollides per la revista, Josep Lluís Domingo va publicar 151 articles durant aquest període, que han estat citats un total de 3.689 vegades.

Josep Lluís Domingo (Tortosa, 1951) és doctor en Toxicologia per la UB (1982) i professor de la URV des de l’any 1991, on exerceix docència a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. És fundador i director del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental de la URV i professor distingit (any 2006). Ha dirigit 30 tesis doctorals, ha participat en nombrosos projectes de recerca, finançats per institucions públiques, i en contractes d’investigació amb entitats públiques i empreses. Segons la base de dades Scopus, és autor de 500 publicacions a revistes internacionals indexades, i és membre de diverses societats científiques.

Més informació

Rànquing de toxicologia de Lab Times 2015

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*