19/06/2014

El catedràtic de Toxicologia de la URV Josep Lluís Domingo Roig, entre els investigadors més citats del món

Thomson Reuters l’ha inclòs en el llistat 'Highly Cited Researchers 2014', que recull els investigadors més citats de cada camp científic, tenint en compte els articles que s’han situat entre l’1 % més citats de cada any entre 2002 i 2012

El llistat es confecciona a partir de la base de dades Essential Science Indicators (ESI) de la Web of Science, elaborada per Thomson Reuters i que és acceptada com a referència internacional sobre les revistes científiques indexades. El llistat complert inclou 3.200 investigadors de 21 camps científics. El catedràtic Josep Lluís Domingo és un dels 114 investigadors de l’àrea de Ciències Agrícoles en aquest llistat.

Josep Lluís Domingo és catedràtic de Toxicologia a la URV.
Josep Lluís Domingo és catedràtic de Toxicologia a la URV.

Josep Lluís Domingo (Tortosa, 1951) és doctor en Toxicologia per la UB (1982) i professor de la URV des de l’any 1991, on exerceix la docència a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. És fundador del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental de la URV i Professor Distingit de la URV (any 2006). Ha dirigit 30 tesis doctorals, ha participat en nombrosos projectes de recerca, finançats per institucions públiques, i en contractes d’investigació amb entitats públiques i empreses. És, segons la base de dades Scopus, autor de 500 publicacions a revistes internacionals indexades, i és membre de diverses societats científiques.

El llistat també inclou a l’investigador de l’ICIQ i professor de la URV Antonio M. Echavarren en l’àrea de química.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*