17/06/2019

La doctora en Economia i Empresa per la URV, Nicole Kalemba, rep el premi a la millor tesi doctoral

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) li ha atorgat el guardó ex aequo

Nicole Kalemba amb Emili Gironella, un dels membres del jurat.

La qualitat i la seguretat de les operacions en la indústria aèria i la seva influència en la rendibilitat de les companyies. Aquest va ser el títol de la tesi doctoral de Nicole Kalemba, dirigida pel professor Fernando Campa,  que es va presentar al 2017 al Departament de Gestió d’Empreses de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV. Nicole Kalemba, avui professora associada a la URV i professora a la UOC acaba de rebre el premi que l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) atorga a aquelles persones que han realitzat en el darrer any acadèmic una tesi doctoral relacionada amb la comptabilitat i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixin ser reconegudes especialment.

L’acte de lliurament dels Premis es va fer el passat divendres 7 de juny a l’IQS School of Management coincidint amb el  VIII Congrés ACCID.  El jurat estava format per Daniel Faura president de l’ACCID; Alfredo Rocafort, vicepresident segon de l’ACCID i catedràtic de comptabilitat de la UB; Xavier Subirats, president del Registre d’Economistes Experts Comptables i vicepresident tercer de l’ACCID i Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors i membre del Consell Assessor de l’ACCID.

L’ACCID és una associació que va néixer al any 2002 amb l’ànim de convertir-se en un nexe d’unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l’àmbit de la comptabilitat. A banda del premi a la millor tesi, també s’atorguen guardons a la trajectòria professional, a l’excel·lència acadèmica, a les bones pràctiques en informació financera i al millor cas pràctic.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*