18/06/2018

La rectora María José Figueras presenta Jordi Sardà com a nou director del campus Terres de l’Ebre

Tots dos van ser presents, aquest divendres, en l’acte de graduació de les promocions 2014-2018 del campus ebrenc

La rectora María José Figueras i el director del campus Terres de l'Ebre, Jordi Sardà durant la roda de premsa de presentació.

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, va presentar aquest divendres 15 de juny el nou director del campus Terres de l’Ebre, el professor d’Economia, Jordi Sardà, que també és el vicerector d’Economia dins el nou equip de govern. “És una persona que s’estima aquest campus on des de fa molts anys que exerceix com a professor”, va assenyalar Figueras. Sardà per la seua banda, es va mostrar satisfet amb el nomenament i es va comprometre a treballar per aconseguir una major presència de la universitat en la societat ebrenca, posant èmfasi en la qualitat universitària.

“Estem orgullosos de la feina que s’ha fet fins ara des del campus Terres de l’Ebre i la representació que com a universitat tenim en aquest territori”, va manifestar la rectora, esmentant iniciatives concretes com el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera, en el qual la URV hi participa activament. Però més enllà del suport de la universitat a iniciatives de desenvolupament local, Figueras també va parlar d’implantar nous estudis en el futur com ara màsters o dobles graus que poden ser més atractius a l’hora d’atraure alumnat. Tot i això, tant la rectora com el director del campus ebrenc van assenyalar que primer cal valorar bé quines són les demandes reals. “Hem de veure quins altres ensenyaments, al marge dels que s’imparteixen ara, poden ser interessants en aquest territori on el sector agroindustrial i el turisme tenen molt de pes”, van afegir; tot destacant també la voluntat de la universitat d’analitzar quin és el percentatge d’alumnes del campus que acaben trobant feina després de finalitzar els estudis i quins són els sectors amb més dificultats.

L’acte de graduació va tenir lloc a l’exterior del campus Terres de l’Ebre.

El campus Terres de l’Ebre de la URV és la primera seu de la universitat que visita la rectora María José Figueras, des que va prendre possessió del càrrec el passat dilluns. Ho va fer per presidir l’acte de graduació de les promocions 2014-2018, celebrat a l’exterior del campus ebrenc. Aquest curs s’han graduat un total de 137 estudiants; 21 del grau d’Educació Infantil, 36 del grau d’Educació Primària; 24 del grau d’Administració i Direcció d’Empreses, i 56 del grau d’Infermeria.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*