11/01/2021

La Revista Catalana de Dret Ambiental ha estat admesa a la base de dades internacional Scopus

La publicació és una coedició del Centre d'Estudis en Dret Ambiental de Tarragona (URV) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

La Revista Catalana de Dret Ambiental (RCDA) ha estat admesa a la base de dades internacional de referències bibliogràfiques i cites Scopus. La publicació semestral la coediten conjuntament el Centre d’Estudis en Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Amb l’acceptació a Scopus, la revista es consolida com a revista referència internacional i reforça la visibilitat del CEDAT situant-lo com a centre de recerca de referència de la URV.

Entre altres índexs i bases de dades de revistes científiques, la RCDA ja estava inclosa a ERIH PLUS (European Reference Index for the Humanities and Social Sciences); Directory of Open Access Journal. DOAJ, Latindex-Catálogo, ISOC – Ciencias Sociales y Humanidades, REDIB – Red Iberoamericana de Innovación y Conocimiento Científico, ROAD Directory of Open Access Scholarly Resources, EUROPUB o Plataforma Sucupira (Brazil). En la darrera versió de a CARHUS+2018, la RCDA ja va ser classificada en el grup A.

L’acord amb la Generalitat per coeditar la Revista Catalana de Dret Ambiental es va signar el 2009 i el primer número va sortir el juny de 2010. La publicació és autogestionada des del CEDAT, encara que fa uns anys s’ha incorporat al sistema de revistes de Publicacions URV.

En el Consell de redacció hi ha experts de 17 universitats diferents això com diversos advocats especialitzats. És una publicació científica semestral, d’accés obert, que permet la publicació en diverses llengües.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*