27/05/2019

La URV porta el taller “Volem pa amb oli” al Mercat Central de Reus

Es tracta d'una activitat per donar a conèixer els efectes saludables del consum d’oli d’oliva verge extra. Forma part del projecte Nutrsalt

En el marc de la iniciativa «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes del Mercat Central de Reus que s’ha fet aquest passat dissabte,  25, els Noemí Rabassa, investigadora del Departament de Gestió d’Empreses de la URV, i Miquel Àngel Bové, investigador del Departament d’Economia de la URV han conduit el taller familiar: «Volem pa amb oli». S’ha dut a terme a la parada d’activitats del mercat per conèixer els efectes saludables del consum d’oli d’oliva verge extra, que és un dels elements fonamentals de la dieta mediterrània. Els participants del taller han pogut com es poden analitzar els motius que fan que els consumidors decideixin comprar una ampolla d’oli i com afecta el grau d’informació sobre la qualitat de l’oli d’oliva verge extra.

El taller va a càrrec d’investigadors de la URV que formen part del projecte Nutrisalt. Aquest projecte, cofinançat amb fons provinents del (PO) FEDER de Catalunya, està impulsat per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, i està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*