30/11/2018

La URV recull joguines per la campanya de Nadal fins a l’11 de desembre

Per contribuir a la campanya se celebrarà un concurs de proves per equips al campus Catalunya

Detall de la recollida de joguines de l'any passat a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa.

La campanya de Nadal de recollida de joguines ja ha començat i es podran lliurar joguines noves o de segona mà en bon estat per a infants i adolescents, material escolar i roba per a nadons fins al dimarts 11 de desembre. Els punts de recollida són la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al campus Sescelades de Tarragona, i la Facultat d’Economia i Empresa del campus Bellisens de Reus. Per animar la participació de la comunitat universitària a fer donació de joguines i material, el personal del campus Catalunya ha organitzat un concurs per equips que es farà el 18 de desembre a les 17 h a la Sala de Juntes.

El material que es reculli es destinarà a diverses entitats del tercer sector del Camp de Tarragona. És el cas de la Fundació Pont i Gol, l’Associació Atrévete, la parròquia de Sant Bernat Calbó de Reus, i alguns Centres Residencials d’Acció Educativa (CRAE), entre molts d’altres. Hi ha més entitats que col·laboren en la recollida i organitzen activitats, com ara el Club Tennis Salou, el Col·legi El Carme de Tarragona, l’Institut Els Pallaresos i l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc de Tarragona.

Concurs per equips al campus Catalunya

Per animar la participació en la recollida de joguines, treballadors de la URV al campus Catalunya organitzen per primera vegada una competició per equips, que hauran de demostrar el seu coneixement sobre la universitat i nocions de cultura general. Serà el 18 de desembre a les 17 h a la sala de Juntes del campus i és requisit per assistir de públic portar una joguina per donar a la campanya.

Roser Domènech, una de les impulsores de la iniciativa, explica que els concursants es disputaran el títol d'”Universicracs 2019″, amb la idea que l’hagin de defensar en una nova edició del concurs l’any vinent. El joc de taula consistirà en “fer un tomb virtual per tots els racons dels campus de la Universitat”, durant el qual els equips hauran de respondre una sèrie de preguntes que seran eliminatòries. Per tant, es proclamarà guanyador aquell que superi totes les proves.

Ara per ara ja s’han inscrit al concurs set equips integrats per Personal Docent i Investigador (PDI), Personal d’Administraicó i Serveis (PAS) i estudiants de la URV. Però encara hi ha temps per participar-hi: els membres del PDI, PAS i estudiants del campus Catalunya que ho vulguin poden enviar un correu a Roser Aurora Domènech.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*