04/06/2024

La URV reuneix a Tarragona 270 persones expertes en química computacional

En el marc del congrés sobre Principis i Aplicacions de l'Estructura Electrònica (ESPA 2024) es donaran a conèixer fins divendres les darreres investigacions en aquest camp de la química

Des de dilluns i fins divendres unes 270 investigadores i investigadors de tot el món amb expertesa en el camp de la química computacional s’han donat cita al Palau de Congressos de Tarragona en el marc del congrés Principis i Aplicacions de l’Estructura Electrònica (ESPA 2024). ha estat organitzat pel grup de recerca en Química Quàntica de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant tota la setmana les ponències i taules rodones giraran al voltant de les recerques més actuals al voltant temes relacionats amb la química computacional: des de desenvolupament de nous catalitzadors que puguin ajudar, per exemple, a la producció d’hidrogen verd, fins a síntesi de fàrmacs o l’estudi d’anomalies en els components de l’ADN. També es parlarà sobre el desenvolupament de noves tecnologies de la química quàntica o l’aplicació de l’aprenentatge automàtic a la recerca.

Durant l’esdeveniment també se celebrarà la III Reunió del Grup Especialitzat en Química Computacional de la Real Societat Espanyola de Química.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*