31/03/2023

La URV se situa com la 16a millor Universitat de l’Estat espanyol segons el rànquing Best Universities

Aquesta nova classificació es fa a partir de la qualitat de la recerca dels investigadors i investigadores de cada institució en diferents disciplines. De la URV en destaquen 39

La Universitat Rovira i Virgili se situa com la 16a millor de l’Estat espanyol de les 64 analitzades, segons el rànquing Best Universities 2022, que ha avaluat la qualitat de la recerca de la comunitat científica de 2.000 institucions de tot el món. Per àmbits, la Universitat ocupa un lloc destacat en el de ciències ambientals, en què apareix com la quarta millor de l’Estat espanyol. La classificació situa la URV en la posició 532 a escala mundial.

En la primera edició d’aquest rànquing es mostren els resultats basats en la suma dels valors de l’índex H de 166.880 científics que superen un llindar definit per a cada disciplina, d’acord amb la base de dades de Google Scholar. En el cas de la URV han entrat en aquest rànquing 39 investigadors i investigadores, alguns dels quals destaquen en més d’una disciplina. Els resultats es poden consultar a la web Research.com.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*