06/04/2018

Laís de Oliveira, estudiant del Màster en Enginyeria Química, guanya el Premi Dow 2018

El guardó li proporciona un lloc de treball com a enginyera a la planta d'Hidrocarburs a Dow Tarragona

D'esquerra a dreta, Jaume Sariol, Laís de Oliveira, Josep Anton Ferré i Javier Constante durant el lliurament del Premi Dow 2018.

Laís de Oliveira, graduada en Enginyeria Química per la URV el 2016, ha rebut el Premi Dow 2018, dotat amb una posició laboral al departament de manteniment de la planta d’Hidrocarburs de l’empresa química a Tarragona. De Oliveira ja va rebre el premi extraordinari de grau i una distinció per la seva tesi de grau. Col·labora amb Dow Ibèrica des de març de 2017 a través del Workexperience ETSEQ Award, un premi de Dow Chemical dotat amb una beca per al Màster en Enginyeria Química de la URV, que la guardonada està cursant actualment.

De Oliveira va recollir el Premi Dow 2018 el 5 d’abril, en la seva edició 40, en un acte a les instal·lacions de l’empresa al Complex Industrial de Tarragona que va aplegar més de 200 persones. També van recollir les distincions tres dels sis finalistes del premi: Josep Brunet, Anna Cocostegui i Marc Romero, finalistes junt amb Albert Escoda, Miquel Galván i Javier Lozano. El jurat va fer constar en l’acta la qualitat dels finalistes, tant des del punt de vista professional com personal.

Laís de Oliveira ha participat en experiments d’osmosi inversa i ultrafiltració relacionats amb la reutilització de l’aigua, així com en la monitorització dels paràmetres i variables clau que són crítiques per al seguiment dels sistemes a Dow Tarragona, i també i ha fet estades laborals a BASF i Repsol Petróleo. Ara el guardó li permet accedir a una posició laboral com a enginyera química al departament de manteniment de la planta d’Hidrocarburs de Dow Tarragona.

La guanyadora del premi va recollir el guardó de mans del rector de la URV, Josep Anton Ferré, el vicepresident comercial del negoci de Packaging & Specialty Plastics per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica de Dow Chemical, Javier Constante, i el director del Complex Industrial de Dow Tarragona i director d’Operacions de Dow per a Espanya i Portugal, Jaume Sariol. Després del lliurament del guardó es va fer un reconeixement públic a la trajectòria d’Anton Valero, que ha tingut diversos càrrecs de responsabilitat a Dow Chemical, així com també va presidir el Consell Social de la URV entre els anys 2012 i 2015.

El Premi Dow, que es va crear el 1978, es convoca per a tots els estudiants del Màster en Enginyeria Química de la URV que acaben els estudis l’any de lliurament del guardó i demostren la utilització de les competències que l’empresa i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química  tenen en comú: iniciativa, versatilitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació, treball en equip i orientació al client. El premi és una oportunitat laboral per a la persona guanyadora, a qui se li ofereix un lloc de treball relacionat amb l’enginyeria química a l’empresa en l’àmbit d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*