27/04/2015

Prop de 3.000 persones han participat en les Jornades de Portes Obertes de la URV

El dia 25 d'abril ha estat l'última Jornada de Portes Obertes que ha organitzat la URV, aquesta en dissabte per facilitar l'assistència de les famílies. També els dies 25 de març i 15 d'abril la Universitat ha obert les portes per mostrar espais i presentar ensenyaments

Joves i pares van visitar els estudis de Comunicació, al campus Catalunya

Entre les tres jornades, 2.914 persones han visitat centres i campus, de les quals 1.760 eren estudiants de secundària.

Cada any, la Universitat es dóna a conèixer als alumnes de secundària que han de decidir sobre el seu futur acadèmic,. Les Jornades de Portes Obertes faciliten la informació i el contacte directes entre el professorat universitari i els joves i les seves famílies.

La URV ofereix més de 40 estudis de grau, una oferta de formació completa, en els seus dotze centres i campus situats a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i el Vendrell (Coma-ruga). Els estudis abasten tots els àmbits de coneixement: estudis tècnics, humanitats, ciències de la salut, ciències socials i ciències experimentals. La Universitat atèn de manera personalitzada cada estudiant i l’acompanya en un procés de formació innovador i molt lligat a la realitat industrial i laboral.

A les Jornades de Portes Obertes, després de l’acollida i la presentació general de la Universitat i del centre, els participants es distribueixen en grups, segons els ensenyaments que volen conèixer; els professors els expliquen els plans d’estudis i les sortides professionals, entre molts altres aspectes, i atenen les preguntes de tot tipus que plantegen els assistents. A continuació es fa una visita a les dependències universitàries: aules docents, d’informàtica, laboratoris, aules especialitzades i el Centre de Recursos per a l’Autoaprenentatge i la Investigació (CRAI’s).

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*