13/11/2017

Prop de 500 persones participen en la 4a Cursa Solidària URV a Tarragona

Es van recórrer cinc quilòmetres de solidaritat pel barri del Serrallo i el recinte portuari, en favor de la tasca del Club Vaixell

470 persones, quasi 200 més que en edició passada, van participar ahir diumenge al matí en la 4a edició de la Cursa Solidària, que cada any organitzen Esports URV i el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària, amb la gestió tècnica de Running Solutions, per donar suport econòmic a una activitat social. Enguany els beneficis es destinen al Club Associació Vaixell, que treballa amb la diversitat funcional. L’entitat ofereix, des de l’any 1974, un esplai adreçat a nens, joves i adults amb discapacitat psíquica.

A la cursa van participar membres de la URV i la ciutadania en general, entre ells membres del grup Xq no Alex? i es podia participar corrent o caminant. Els cinc quilòmetres d’itinerari van tenir guanyadors en les modalitats de cursa, que van rebre els trofeus. Com a corredor individual masculí va guanyar José Manuel Vieito (15’54”), seguit de Jorge de Andrés (PDI de la URV) i Ian Wax. La corredora guanyadora individual femenina va ser Sheila Sánchez (22’26”), seguida de Mar Tarrats i Alícia Domingo (PAS de la URV).

Els guanyadors individuals de la cursa, en el podi.

En la modalitat de corredors per parelles, la masculina formada per Marcos Segura i Òscar Martínez va ser la guanyadora (16’40”), i la femenina guanyadora estava formada per Isis Montagut i Natàlia Ruiz (30’03”). La parella mixta guanyadora (21’06”) la van formar Natàlia Hernández i Antonio Molina). Com a entitat o empresa que més inscrits va aportar a la cursa va guanyar Repsol, i Núria Budesca i Lucía García van recollir el trofeu.

Els guanyadors per parelles van rebre els trofeus.

Enguany, el circuit marítim amb sortida i arribada al Moll de Costa es va modificar per fer-lo més atractiu i passava pel port de la Marina i el barri del Serrallo. Com en l’edició passada, una dotzena d’estudiants de Fisioteràpia, coordinats per un professor, van fer atenció física a quaranta participants de la cursa en un dels refugis del Moll de Costa. I uns quaranta voluntaris de la Cursa van col·laborar també en diferents tasques.

La cursa va començar a les 10 h i una hora més tard es van entregar els trofeus als guanyadors. Els encarregats de fer-ho van ser els vicerectors de la URV Jordi Tous i Miquel Àngel Bové, el director del Departament Port-Ciutat Gabriel Mas i la presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès Estefania Serrano. La iniciativa va rebre suport institucional i de nombroses empreses patrocinadores i col·laboradores.

Usuaris i voluntaris de l’Associació Vaixell, els protagonistes de la Cursa.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*