16/09/2021

Els punts de vacunació sense cita dels campus Catalunya i Bellissens s’amplien a Sescelades el dimarts 21 de setembre

L’objectiu és augmentar el percentatge de vacunació contra la COVID-19 en la comunitat universitària i començar el curs amb més seguretat

Punt de vacunació ubicat al vestíbul de l'Aula Magna del campus Catalunya.

El Departament de Salut i la Universitat Rovira i Virgili (URV) afegeixen un tercer punt de vacunació sense cita, coincidint amb l’inici del curs universitari. A més del campus Catalunya i del campus Bellissens, on s’hi pot anar fins aquest dijous 16 de setembre, s’obrirà un nou punt al campus Sescelades dimarts 21. Els horaris dels tres punt són els següents:

  • Campus Catalunya (avinguda Catalunya, 35 de Tarragona): de dilluns 13 a dijous 16 de la pròxima setmana de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores.
  • Campus Bellissens (avinguda de la Universitat, 4 de Reus): dilluns 13 i dimarts 14 de les 8:30 a les 13:30 hores, i dijous 16 de les 15 a les 19:00 hores.
  • Campus Sescelades (entrada per l’avinguda Països Catalans de Tarragona): dimarts 21 de les 9 a 13 hores i de les 16 a les 20 hores.

L’actualització dels punts de vacunació i els horaris es poden consultar al web urv.cat/vacuna.

S’administrarà la vacuna contra la COVID-19 a totes les persones que formin part de la comunitat universitària, així com també a la resta de la població major de 12 anys de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Caldrà accedir al punt de vacunació amb el DNI, el NIE, el passaport o el Carnet de Salut. Totes les persones que rebin la primera dosi als campus de la URV rebran un SMS al mòbil amb la cita per a la segona dosi.

Un estudiant rebent la vacuna al campus Catalunya.

La Regió Sanitària Camp de Tarragona i la URV sumen esforços per acostar la vacunació contra la COVID-19 a la comunitat universitària per iniciar el curs amb el major nombre de persones immunitzades amb la pauta completa. La iniciativa facilita l’accés a la vacuna a les persones més joves, imprescindibles per assolir la immunitat de grup, de manera que el curs acadèmic comenci amb més seguretat i la màxima presencialitat als campus.

Actualment, la cobertura amb la pauta completa a la Regió Sanitària Camp de Tarragona de la franja d’edat entre 16 i 19 anys és del 64,5%; del 55,8% entre 20 i 29 anys, i del 56,2% en el grup de 30 a 34 anys.

Entrada del campus Catalunya el dia d’inici de les vacunacions.

L’espai sense cita a la Universitat Rovira i Virgili s’afegeix als altres punts vacunals que hi ha distribuïts arreu del territori de la Regió, a les poblacions de Tarragona, Reus, Valls i Calafell. Aquests punts segueixen vacunant amb cita prèvia, que permet una major planificació als professionals sanitaris, però també ofereixen horaris de vacunació oportunista.

Print Friendly, PDF & Email