19/04/2022

Sant Jordi s’anticipa a la URV

A partir del 20 d'abril hi haurà activitats, centres d'interès i venda de llibres solidaris al CRAI. Els estudiants Abril Segura, David Fernández i Paula Pinar guanyen el concurs de punts de llibre de la Facultat de Lletres

Centre d'interès de Sant Jordi al CRAI campus Terres de l'Ebre, l'any passat.

Sant Jordi arriba a la URV anticipadament. A partir d’aquest dimecres 20 d’abril i durant una setmana hi haurà diverses activitats, especialment al CRAI dels diferents campus, amb centres d’interès, un joc de pistes amb premi i venda solidària de llibres. L’editorial Publicacions URV tornarà a ser a la Rambla Nova el dia de la Diada amb les darreres novetats.

La Facultat de Lletres i la de Química se sumen a la celebració en el seu 50è aniversari. La primera ha editat els tres punts de llibre guanyadors del concurs: “Pluja de lletres”, d’Abril Segura Casas, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques; “Traçar el futur junts”, de David Fernández González, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques, i “URV som tots”, de Paula Pinar Bonillo, Laura Marín Román i Júlia Oliva Pacheco, estudiants de Comunicació Audiovisual.

Els dos centres donaran a conèixer els guanyadors del concurs de microrelats “Lletres amb molta química”, que ha tingut lloc a Twitter amb el hashtag #Relat50URV, el proper dilluns 25 d’abril durant el pregó de la Festa Major de la Facultat de Lletres.

Punts de llibre guanyadors del concurs de dissenys amb motiu dels 50 anys dels estudis de Lletres.

A continuació hi ha les activitats per CRAI de campus:

CRAI campus Vila-seca:

 • Joc de pistes. El dia 21 d’abril, a partir de les 9 i fins a les 13 h, en grup o individualment, es pot participar en un joc per conèixer millor el fons del CRAI i demostrar la competència en recursos d’informació. La persona o equip guanyador d’aquesta contrarellotge s’endurà una selecció de productes URV.

CRAI campus Bellissens:

 • Centre d’interès.
 • Venda de llibres solidaris al vestíbul de la Facultat d’Economia i Empresa, dijous 21 d’abril, de 11h a 14h i de 16h a18h, divendres 22 d’abril, de 11h a 14 h. Es poden adquirir llibres per 1 euro en la tradicional venda de llibres amb col·laboració de la URV Solidària.

CRAI campus Catalunya:

 • Venda de llibres solidaris a partir del 20 d’abril.

CRAI campus Sescelades:

 • Venda de llibres solidaris a partir del 20 d’abril.
 • Regal de punts de llibre de Sant Jordi.

CRAI campus Terres de l’Ebre:

 • Centre d’interès.
 • Venda de llibres solidaris a partir del 20 d’abril.
 • Per cada préstec, un porta-llapis de regal.

CRAI Medicina i ciències de la Salut:

 • Centre d’interès.
 • Regal de punts de llibre de Sant Jordi i Santa Jordina.

CRAI seu Baix Penedès:

 • Centre d’interès.

A més a més, es pot visitar l’espai web Sant Jordi 2022 del CRAI, on hi ha d’altres activitats i propostes virtuals. Des del Sant Jordi més clàssic, amb les recomanacions de llibres, fins al més alternatiu, amb versions subversives de la llegenda, passant pel Sant Jordi creatiu dedicat als amants de les manualitats, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*