16/06/2017

La investigadora Nancy Babio participa a una campanya per impulsar el consum de làctics

La iniciativa "Digues que sí a almenys tres làctics al dia" és el primer programa europeu en promocionar el consum de llet i els seus productes derivats

El Ministeri d’Agricultura, la Unió Europea i Inlac, la interprofessional que engloba el sector làctic a l’Estat espanyol, han impulsat la campanya “Digues que sí almenys a tres làctics al dia”, que es va presentar dimecres 14 de juny a Madrid. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aportar informació sobre els productes làctics per fomentar el seu consum adequat, que en els darrers quatre anys ha disminuït un 4% i un 27% des de l’any 2000. La campanya, de dos anys de durada, ha rebut el suport d’un comitè científic integrat per vuit especialistes dels àmbits de la medicina i la nutrició, entre els quals es troba la investigadora i professora de Nutrició i Metabolisme en la URV, Nancy Babio.

Aquesta iniciativa contempla una sèrie d’actuacions per promocionar el consum d’almenys tres productes làctics al dia, dins d’una vida activa i una dieta sana, amb l’objectiu de millorar la percepció que alguns consumidors tenen de la llet i els seus productes derivats, i es vol fer amb el suport de missatges avalats per estudis científics, en què s’expliqui que existeix un làctic adient per a cada edat i per a cada persona.

La campanya compta amb el finançament de la Unió Europea, en línia amb la seva filosofia de donar suport a iniciatives que promouen un estil de vida saludable.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*