02/07/2019

Quaranta joves es graduen del programa Talent Jove de física i matemàtiques

Durant el curs escolar professors de secundària i investigadors de la URV els han fet classes avançades matemàtiques i física de nivell superior al programa escolar de batxillerat

Una conferència de l’investigador Xavier Correig titulada “La metabolòmica, una eina imprescindible per a la recerca biomèdica” ha servit per tancar una nova edició del programa Talent Jove. Han estat 80 els joves de les comarques tarragonines que hi han participat, la meitat dels quals continuaran el curs vinent i, els altres, han culminat els dos cursos que s’han dut a terme els dissabtes als matí a la Universitat Rovira i Virgili.

Un instant de la xerrada de l’investigador Xavier Correig.

Professors de secundària i investigadors de la URV els han fet classes avançades matemàtiques i física de nivell superior al programa escolar de batxillerat. Aquest dissabte s’ha fet el lliurament dels diplomes als qui han acabat i als qui seguiran el curs vinent.

La primera edició del curs es va fer durant el 2013-2014 i durant aquests anys s’ha posat de manifest que els alumnes que l’han seguit han obtingut els millors resultats en titulacions com la doble de Física i Matemàtiques, Enginyeria Aerodinàmica i Enginyeria de Camins, entre altres. El responsable del programa és el catedràtic de Física Aplicada Francesc Díaz i hi participen també els professors universitaris Carles Barberà, Jaume Masons i Josep Lluís Cañadilla. El programa rep el suport econòmic de l’empresa Repsol. L’acte de cloenda s’ha fet a l’Aula Magna del campus Catalunya i hi ha participat la rectora de la URV, María José Figueras.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*