27/06/2017

Un treball de la Unitat de Nutrició Humana guanya un premi internacional sobre diabetis

La investigadora Nerea Becerra presenta al Simposi Internacional de Diabetis i Nutrició una comunicació sobre els beneficis dels llegums en la prevenció d'aquesta malaltia

Les investigadores Nerea Becerra i Núria Rosique, que van guanyar el premi els anys 2017 i 2016, respectivament.
Les investigadores Nerea Becerra i Núria Rosique, que van guanyar el premi els anys 2017 i 2016, respectivament.

Nerea Becerra, investigadora de la Unitat de Nutrició Humana de la URV, ha estat la guanyadora del Young Investigator Award que s’atorga en el marc del Simposi Internacional de Diabetis, que s’ha fet al juny a Dinamarca. El premi s’ha atorgat a una presentació oral d’aquesta doctoranda, que mostrava els principals resultats d’una publicació recent sobre els efectes beneficiosos del consum de llegums en la prevenció de la diabetes, que s’emmarca en l’estudi PREDIMED.

És el segon any consecutiu que un treball d’investigació de la Unitat de Nutrició Humana de la URV, l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i el CIBERobn de l’Institut Carlos III han estat premiats en aquest Simposi. En l’edició anterior, el premi es va atorgar a Núria Rosique, doctoranda de la Unitat de Nutrició Humana, que va presentar els resultats d’un treball sobre el paper de l’activitat física en la presència de factors com l’obesitat o la diabetes, en el marc de l’estudi PREDIMED-PLUS.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*