19/12/2017

Oberta la convocatòria de 20 contractes postdoctorals del programa Martí i Franquès

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins al 26 de gener de 2018

Les places postdoctorals són de diversos àmbits del coneixement.

La convocatòria del programa propi de la URV Martí i Franquès adreçat a investigadors postdoctorals es va publicar ahir 18 de desembre amb l’obertura de 20 places. Els investigadors que optin a algun dels 20 contractes, d’un any de durada i prorrogable a dos, poden presentar la sol·licitud fins al 26 de gener de 2018. Aquesta és la sisena edició del programa Martí i Franquès per a l’atracció de talent investigador en aquesta etapa de la carrera investigadora.

Les places estan assignades a projectes de recerca de quatre àmbits de coneixement: sis a Enginyeria i Arquitectura, cinc a Ciències de la Salut, cinc a Ciències, i quatre a Ciències Socials i Jurídiques. Per optar-hi cal registrar-se a l’aplicatiu del programa i presentar la sol·licitud des d’ara fins al 26 de gener inclòs. Tant les bases de la convocatòria, com els models de documents que cal adjuntar a la sol·licitud es troben a la pàgina del programa Martí i Franquès per a investigadors postdoctorals.

La resolució definitiva de candidats admesos i exclosos és previst que es faci el 26 de febrer, moment a partir del qual començarà el procés de selecció per incorporar el nou personal investigador, en el qual el comitè de selecció valorarà el currículum dels candidats i la puntuació dels grups de recerca de la URV en el Programa de Foment de la Recerca 2017. Les persones candidates han d’acomplir els criteris indicats a les bases amb data 26 de gener de 2018, com ara tenir l’experiència mínima d’un any de recerca postdoctoral o, en el cas de ser doctorat per la URV, aquesta experiència s’ha d’haver adquirit en altres institucions.

Les 20 places que s’ofereixen estan cofinançades pels grups de recerca de la Universitat, i dues d’elles estan cofinançades per l’Obra Social ”la Caixa”.

Tota la informació relativa a la convocatòria es pot consultar a la pàgina del programa Martí i Franquès per a investigadors postdoctorals.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*