23/07/2018

Kamleon aconsegueix 50.000 euros d’un programa de la Comissió Europea per a projectes innovadors

L’spin-off ha estat una de les petites i mitjanes empreses que han aconseguit un ajut del programa SME Instrument, del Consell Europeu d’Innovació que ofereix suport a projectes innovadors per ajudar-los a fer el salt al mercat

Els quatre emprenedors de la nova empresa derivada. De dreta a esquerra: Francisco Javier Andrade, Jordi Ferré, Pär Blanking i Héctor González.

El programa atorga 50.000 euros per cadascun dels 242 projectes de petites i mitjanes empreses que han superat aquesta fase que es destinaran a desenvolupar un pla de negoci que permeti posar un nou producte, servei o procés al mercat. Així mateix, el programa SME Instrument també ofereix assessorament i serveis d’acceleració de negocis. Espanya lidera el rànquing de projectes finançats, amb un total de 48. Aquesta resolució positiva del programa dóna accés a  Kamleon presentar-se a la segona fase de projectes en què els ajuts poden arribar als 2,5 milions d’euros per a la demostració i la replicació comercial del producte, el prototipatge, el disseny, les validacions, etc.

Kamleon Ventures, SL, té com a objectiu millorar la salut de les persones, a partir del control de la seva deshidratació. Desenvolupen tecnologies portables i plataformes tecnològiques que incorporen sensors químics i bioquímics que han de permetre mesurar diversos paràmetres biomètrics. Inicialment a través de la suor i de l’orina del propi individu, amb l’objectiu d’ampliar els fluids que es podran analitzar a partir de nous desenvolupaments.

L’spin-off  Kamleon ha estat finançada també pel programa CaixaImpulse i ha rebut suport d’empreses multinacionals. Durant la seva creació ha rebut l’assessorament de la Unitat de Valorització i Comercialització de la URV, que compta amb el suport d’ACCIÓ, i la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*