10/06/2019

Unes 50 persones participen a un seminari de presentació d’una app per a l’aprenentatge d’idiomes

Es tracta d'StratApp: The Art of Reading, una eina per millorar les habilitats de lectura acadèmica en anglès

Com utilitzar el mòbil en l’aprenentatge d’idiomes o com fer servir Instagram per aprendre una llengua estrangera van ser algunes de les qüestions que es van resoldre a l’StratApp Multiplier Event, un seminari organitzat el 7 de juny pels investigadors d’un projecte Europeu coordinat per la URV per donar a conèixer StratApp, una aplicació mòbil que combina el propòsit educatiu de potenciar les habilitats de lectura acadèmica dels alumnes amb elements del disseny i els principis del joc.

Al seminari van participar com a ponents convidats Ana Gimeno (UPV), Isabel Gibert (URV) i Fernando Rossell-Aguilar (Open University), especialistes en Computer-Assisted language learning (CALL).

El StartApp ha estat desenvolupat per un consorci d’universitats, amb la investigadora del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys, Mar Gutiérrez-Colón, com a coordinadora, en el marc d’un projecte europeu: la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Wyzsza Szkoła Lingwistyczna de Czestochowa (WSL) de Polònia, el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), la companyia Amistad IT de Polònia i la Université de Pau et des Pays de l’Adour (UPPA) de França.

El seu objectiu és la millora de la comrtrensió lectora de textos acadèmics mitjançant elements de gamificació. Es gratuïta i es pot trovar en iOS i Android a la web: http://stratapp.eu/

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*