Amb aquest taller finalitza el cicle “La ciència de la xocolata” en aquesta biblioteca, que des del mes de gener ha fet divulgació científica sobre aquest producte des de diferents disciplines científiques
divulgació científica
A la categoria Centres
Dolors Setó, investigadora del Departament de Gestió d’Empreses de la URV, ha explicat als noies i noies com impulsar un negoci de forma ètica i responsable
Pere Estupinyà és comunicador científic
La protagonitzen investigadors que han triat la Universitat per fer les seves recerques a través de programes d’atracció de talent. Es complementa amb una nova edició dels vídeos Ciència en 1 minut
Des del passat divendres centenars de persones de totes les edats han participat de les prop de 50 activitats que han omplert la Setmana de la Ciència al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, que s’acaba aquest diumenge, organitzats per la Universitat i diferents institucions del territori
Es tracta d’un programa formatiu de física i matemàtiques en què s’ofereixen coneixements avançats sobre matèries científiques a joves de 1r i de 2n de batxillerat amb bones capacitats acadèmiques. Les sessions es fan durant trenta dissabtes al matí cada curs, als campus Catalunya i al campus Sescelades de la URV
Ja es poden visionar a Youtube els monòlegs dels set doctorands de la Universitat que hi van participar
La final d’aquest concurs, en què hi participen doctorands de la Universitat, s’emmarca dins de la Setmana de la Ciència. Ha tingut lloc aquest dimarts al matí al Teatre Bartrina de Reus i ha comptat amb més de 400 espectadors, la majoria, estudiants de secundària i de batxillerat
La professora de Química Física de la URV Mar Reguero ha estat l’encarregada d’inaugurar aquest dimecres dia 11, la segona edició del cicle de tertúlies científiques, amb la conferència “La llum, l’origen dels colors… i molt més!”.. El tema escollit ha estat motivat per la commemoració de l’Any Internacional de la Llum 2015. Les tertúlies científiques es fan aquest any al cafè La Cantonada, de Tarragona
El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) ha portat a les instal·lacions de CosmoCaixa de Barcelona el taller “Què i com menjaven els ibers?”