S’han programat nou tallers que tracten del cacau des de diferents àmbits de la recerca. Amb aquest projecte, impulsat per la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català d’Investigació Química, es vol fomentar les vocacions científiques, especialment entre les nenes
La Ciència de la Xocolata
A tot el diari
La investigadora Rosa Maria Valls, del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV, va conduir el taller “La xocolata com a aliment”, en què els nens i nenes van aprendre a distingir quina era la més saludable
L’experiment, conduït per la investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia Katherine Gil, forma part del cicle La ciència de la xocolata, per fomentar les vocacions científiques, especialment entre les noies
Investigadores de les dues institucions parlen de la xocolata des de diferents àmbits de la ciència. Amb aquest projecte es vol fomentar les vocacions científiques, especialment entre les noies
Dolors Setó, investigadora del Departament de Gestió d’Empreses de la URV, ha explicat als noies i noies com impulsar un negoci de forma ètica i responsable
“Els orígens de xocolata”, impartit per la investigadora de la URV Laura Bricio, ha estat el primer dels nou tallers científics que ComCiència i l’ICIQ han programat per a nens i nenes de 9 a 12 anys