L’Oficina de Compromís Social i la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut en són les impulsores
Projecte Alimentació saludable i sostenible a la URV
A tot el diari
Forma part del Projecte d’alimentació i estil de vida saludable de la URV
Són un aplicatiu de l’USPIR per automatitzar la cerca de convocatòries de recerca personalitzada per als grups de recerca; una proposta de treball col·laboratiu del Servei de Recursos Econòmics, i el Projecte d’Alimentació Saludable i Sostenible de l’Oficina de Compromís Social per incidir en els hàbits de la comunitat URV
Fa recomanacions clau per a la salut a partir dels resultats de l’enquesta feta a la Comunitat URV
El resultat de l’enquesta sobre hàbits saludables també indica que els estudiants, el PAS i el PDI tenen un nivell acceptable d’activitat física però han de millorar l’activitat diària per reduir el sedentarisme
Les persones que estudien i treballen a la URV poden respondre l’enquesta per avaluar el hàbits alimentaris i d’estil de vida. L’objectiu del projecte és promoure la salut i prevenir malalties a través d’una alimentació i estil de vida saludable i sostenible dels estudiants, el PAS i el PDI