El centre fa un reconeixement als millors estudiants durant la celebració del dia de Sant Albert Magne
inauguració de curs
A tot el diari
El catedràtic de Producció Vegetal de la UdG ha explicat l’origen, afectació i comportament de la xylella fastidiosa, una malaltia de les plantes que ara per ara no té tractament que l’eradiqui, en la inauguració del curs de la Facultat d’Enologia
Durant l’acte la degana ha destacat l’augment de la demanda dels estudis, l’inici del grau íntegre en anglès, el segell d’acreditació excel·lent dels graus i l’alta capacitat investigadora
El president de Barceló Hotel Group fa una radiografia del sector turístic durant la inauguració del curs de la Facultat d’Economia i Empresa, la primera del sistema públic català a obtenir el certificat de qualitat
El professor emèrit de Medicina de la UB repassa en la inauguració de curs de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut els avenços de la medicina catalana del primer terç del segle XX i emplaça els joves a ser feliços exercint la professió
Els investigadors de la UPC Josep Amat i Alícia Casal inauguren el curs acadèmic a l’ETSE, on ha començat l’ensenyament d’Enginyeria Biomèdica
L’acte de cloenda s’ha fet a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa i ha coincidit amb la inauguració del curs acadèmic 2017-2018
En el nou període acadèmic s’imparteixen dos nous ensenyaments de grau i començaran les obres de la nova Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia
La ja graduada en Turisme en el curs 2015-16 té el millor expedient acadèmic de la promoció. En l’acte d’inauguració de curs de la Facultat de Turisme i Geografia el divendres 2 de desembre, també Adrià Piñol i Mar Alsina han rebut premis pels treballs de recerca de secundària, i la lliçó inaugural l’ha pronunciat el riudomenc Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat
Una xerrada de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ha servit per inaugurar el curs de la Facultat d’Enologia. Ha estat un acte en el qual s’ha lliurat la beca de l’Institut Català del Suro i AECORK a Patricia Cereceda, del màster en Begudes Fermentades, i s’han presentat els nous vins del celler experimental Mas dels Frares