És catedràtic de Tecnologia Electrònica, ha estat director general de Planificació d’Universitats i Recerca de la Generalitat i investigador principal en projectes competitius. En l’acte retransmès en directe també seran nomenats els membres del nou Consell de Direcció
Mostra totes les notícies
El repte d’aquest curs era construir una màquina d’enviament d’ajuda humanitària, que fes un llançament parabòlic d’un costat a un altre de la frontera amb la mínima energia possible
La integració de la facultat a la xarxa internacional Oenoviti facilita la participació en iniciatives de les que en formen part els diferents col·lectius universitaris
Professorat de la Universitat ha publicat una sèrie d’articles sobre la situació de la llengua en diferents àmbits per fomentar el debat
Es proposa consensuar una estratègia de centre a llarg termini per respondre a les exigències dels canvis científics i tecnològics dels últims anys, adaptant tant els perfils actuals de les titulacions com definint-ne de nous
La companyia també ha premiat un grup d’estudiants del grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris pel disseny d’una planta de producció de tempeh. Tots dos equips de l’ETSEQ visitaran el Centre Tecnològic del grup Messer a Alemanya
Els recursos destinats a la promoció de la recerca en aquest camp no arriben a l’1%, i, en moltes ocasions, no supera el 0,2%, segons Jordi Miró, director de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV. La importància d’un correcte abordatge d’aquest dolor ha centrat la 6a Jornada Nacional sobre Dolor Infantil
Jordi Ginebra, catedràtic de Filologia Catalana, apunta la formació específica en llengua i literatura catalanes dels futurs mestres i també dels professors de secundària d’aquesta matèria a través del màster de professorat de secundària com a mesures fonamentals per consolidar un model de llengua de qualitat
Un estudi realitzat per la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV-CIBERobn valora la relació entre el consum de lactis i la salut cognitiva de persones grans amb alt risc de malaltia cardiovascular
L’equip que ha produït snacks de formatge amb salsa d’espinacs ha guanyat el Food Challenge Design del mateix centre